Львів — європейське місто з багатою історією та архітектурою. Разом з тим воно не тільки історичне, але і сучасне з високорозвинутими комунікаційно-інформаційними технологіями. Весь світ користується благами інформаційної мережі Інтернет — не виключенням став і Львів.

Інтернет-Україна — провайдер №1 у місті Львові. Чому — запитаєте Ви, адже є безліч інших масштабних провайдерів у місті? Переваги Інтернет-України — це не тільки кількість споживачів, а і якість Інтернет-послуг, повага до клієнта, робота європейської якості.

Інтернет-Україна працює на ринку послуг Інтернету понад 10 років — має свою багатогранну базу клієнтів, серед яких готелі «Гелікон», «Дністер», наукові заклади — Фізико-Механічний Інститут ім. Г.В.Карпенка, Карпатське Відділення Інституту Геофізики ім. С.І.Субботіна Національної Академії Наук України, виробничі підприємства — Прикарпатське виробниче підприємство зв`язку, медичні заклади — Медична фірма «Аква-віта», «Ваша Аптека», та інші — ЛМКП «Львівводоканал», фірма Пілігрим, школи, інститути, ліцеї та мешканці міста Львова. Ми цінуємо кожного клієнта.

Особливістю Інтернету у Львові є його відсутність у центральній частині міста — звичайно не повна, там присутній мобільний Інтернет та не має кабельного чи оптоволоконного, так як даний тип з'єднання Інтернету передбачає прокладання кабелів — дозвіл на який місцева влада не дає, щоб не порушити архітектуру старовинного Львова. ТзОВ «Інтернет-Україна» пропонує якісний і швидкий Інтернет не лише в спальних районах міста, а також в центрі і на околицях.

Інтернет у Львові розвивається кожного дня — збільшується кількість провайдерів, методи підключення і надання послуг, збільшується кількість користувачів всесвітньої мережі Інтернет — незмінним залишається лише високий авторитет ТзОВ «Інтернет-Україна». Ми удосконалюємся разом із технологічним ростом та ростом потреб наших клієнтів, проте зберігаєм цінність взаємовідносин з клієнтами. Приєднуйтесь до нашого кола користувачів послуг Інтернет-України та пориньте у світ безмежних можливостей Інтернет-простору.

Львів